Διεθνείς Σχέσεις

Το Επιμελητήριο Πάφου έχει αδελφοποιηθεί με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αχαΐας (Πάτρας) το 1975, με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Χίου το 1989, και με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Χανίων το 2010.

Έχει υπογράψει Πρωτόκολλο Συνεργασίας με τα Επιμελητήρια της Φθιώτιδας (Λαμίας) και Πρέβεζας το 2005 και Πρωτόκολλο Συνεργασίας και Συναντίληψης με τα Επιμελητήρια του Δικτύου Αδελφοποιημένων Πόλεων Ελλάδος με την Πάφο το 2012.

Οι πόλεις που συμμετέχουν στο δίκτυο είναι η Μυτιλήνη, η Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, η Κέρκυρα, η Λαμία, η Πρέβεζα και τα Χανιά.

Υπέγραψε δε επιχειρηματικές συνεργασίες με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Σερρών το 2000, με τα Επιμελητήρια των πόλεων Κιέβου, Οδησσού και Λβιβ της Ουκρανίας το 2010, με το Επιμελητήριο Nizhniy Novgorod της Ρωσίας το 2011, με τα Επιμελητήρια των πόλεων Cherkaskoi, Kirovogradskoy, και Sumskoy Ουκρανίας το 2014 και με τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών της Ινδίας (All India Association of Industries – AIAI) το 2014.