ebe

 

 

 

 

Χρηματοδοτικά Προγράμματα

 

 

 

 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ε.Δ.Ε.Κ. ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΑΦΟΥ 9/11/2009 Ο Πρόεδρος της Ε.Δ.Ε.Κ. κ. Γιαννάκης Ομήρου συνοδευόμενος από τον Βουλευτή κ. Φειδία Σαρικά και άλλους αξιωματούχους της Ε.Δ.Ε.Κ., επισκέφθηκαν το Επιμελητήριο Πάφου την Δευτέρα 2.11.2009, όπου και είχαν συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρί

 

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΑΦΟΥ

 

 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ε.Δ.Ε.Κ. ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΑΦΟΥ
 
Ο Πρόεδρος της Ε.Δ.Ε.Κ. κ. Γιαννάκης Ομήρου συνοδευόμενος από τον Βουλευτή κ. Φειδία Σαρικά και άλλους αξιωματούχους της Ε.Δ.Ε.Κ., επισκέφθηκαν το Επιμελητήριο Πάφου την Δευτέρα 2.11.2009, όπου και είχαν συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου.
 
Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Γιώργός Λεπτός, αφού ενημέρωσε για την κατάσταση που επικρατεί στην Επαρχία Πάφου, της οποίας οι βασικοί τομείς δραστηριότητας είναι η τουριστική και οικοδομική βιομηχανία, ανέλυσε τις εισηγήσεις και μέτρα που έχει προτείνει το ΕΒΕ για αντιμετώπιση των επιπτώσεων από την οικονομική κρίση.
 
Το ΕΒΕ ζήτησε την εμπλοκή και υποστήριξη τόσο των κομμάτων όσο και άλλων αρμόδιων φορέων για άμεση προώθηση των προτεινόμενων μέτρων.
 
Παράλληλα έγινε ενημέρωση για τα εκκρεμούντα έργα υποδομής και εμπλουτισμού της Επαρχίας Πάφου.
 
Ο κος Γ. Ομήρου ανάφερε ότι η ΕΔΕΚ θα προωθήσει προς όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες την επίσπευση των έργων υποδομής και ανάπτυξης και ότι μέσα απο την κατάλληλη αξιολόγηση και διαβούλευση θα συμβάλει στην άμεση υλοποίηση των προτάσεων του ΕΒΕ για την οικονομική κρίση.