ebe

 

 

 

 

Χρηματοδοτικά Προγράμματα

 

 

 

ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.Β.Ε. ΠΑΦΟΥ 6/7/2010 Η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πάφου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 09 Ιουλίου, 2010, στο ξενοδοχείο ¨Annabelle¨

 

 

 

ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.Β.Ε. ΠΑΦΟΥ

 

 

Η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πάφου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 09 Ιουλίου, 2010, στο ξενοδοχείο ¨Annabelle¨ .

 

Το Εσωτερικό Μέρος της Συνέλευσης θα αρχίσει στις 5.30μ.μ. (μόνο για τα Μέλη) όπου θα κατατεθεί η Έκθεση πεπραγμένων του Διοικητικού Συμβουλίου και οι οικονομικές καταστάσεις για  το έτος 2009.

 

Στο Επίσημο Μέρος της Συνέλευσης που θα ακολουθήσει στις 7.00μ.μ., (για προσκεκλημένους και μέλη) ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κος Γιώργος Λεπτός, σε ομιλία του θα αναφερθεί στις δραστηριότητες του Επιμελητηρίου, θα αναλύσει τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο επιχειρηματικός κόσμος της Επαρχίας Πάφου ένεκα και της οικονομικής κρίσης και θα καταθέσει εισηγήσεις για την επίλυση των. Θα αναφερθεί ακόμη στα έργα υποδομής και ανάπτυξης που απαιτούνται να κατασκευαστούν για να επανέλθει η Επαρχία Πάφου σε ρυθμούς ανάπτυξης.

 

Στη συνέλευση θα παρευρεθούν και θα απευθύνουν χαιρετισμό :

 

O Υπουργός Εμπορίου Βιομηχανίας και Τουρισμού κος Αντώνης Πασχαλίδης.

Ο Πρόεδρος του ΚΕΒΕ κος Μάνθος Μαυρομάτης.

 

Στα πλαίσια της Γενικής Συνέλευσης θα πραγματοποιηθεί η τελετή αδελφοποίησης του Επιμελητηρίου Πάφου με το Επιμελητήριο Χανιών.