ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΗ  ΕΞΕΛΙΞΗ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ – ΠΑΦΟΥ ΠΟΛΙΣ ΧΡΥΣΟΧΟΥΣ Α’ ΦΑΣΗ-ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ 100% ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΔ « Adapting to the New HR Era: Σύγχρονες στρατηγικές μετασχηματισμού στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού για βιωσιμότητα των επιχειρήσεων »-ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ 100% ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΔ « Adapting to the New HR Era: Σύγχρονες στρατηγικές μετασχηματισμού στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού για βιωσιμότητα των επιχειρήσεων »-ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ 100% ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΔ « Adapting to the New HR Era: Σύγχρονες στρατηγικές μετασχηματισμού στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού για βιωσιμότητα των επιχειρήσεων »-Ολοκληρώθηκε επιτυχώς το Ιδρυματικό Μέρος του Σεμιναρίου Ζωτικής Σημασίας του ΕΒΕ Πάφου «Creating Tomorrow's Business Solutions with Generative AI» 26/02/2024 & 29/02/2024.-Ολοκληρώθηκε επιτυχώς το Ιδρυματικό Μέρος του Σεμιναρίου Ζωτικής Σημασίας του ΕΒΕ Πάφου «Creating Tomorrow's Business Solutions with Generative AI» 26/02/2024 & 29/02/2024.-Ολοκληρώθηκε επιτυχώς το Ιδρυματικό Μέρος του Σεμιναρίου Ζωτικής Σημασίας του ΕΒΕ Πάφου «Creating Tomorrow's Business Solutions with Generative AI» 26/02/2024 & 29/02/2024.-Διαθέσιμα Βιομηχανικά οικόπεδα στις Βιομηχανικές Περιοχές-Σύσκεψη Δ.Σ ΕΒΕΠ με τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κο Γιάννη Παναγιώτου.-Σύσκεψη Δ.Σ ΕΒΕΠ με τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κο Γιάννη Παναγιώτου.

Συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΒΕ Πάφου με το Δήμαρχο και Υποψήφιο Δήμαρχο Πάφου κ. Φαίδωνα Φαίδωνος

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΒΕ Πάφου είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο και Υποψήφιο Δήμαρχο Πάφου κ. Φαίδωνα Φαίδωνος, ο οποίος συνοδευόταν από τον πρώην υπουργό κ. Π. Παπαγεωργίου και άλλους συνεργάτες του.

Κατά την συνάντηση ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Ανδρέας Δημητριάδης καλωσόρισε τον Δήμαρχο Πάφου και την συνοδεία του και ανάφερε ότι πρέπει όλοι να συμβάλουμε στη δημιουργία ενός φιλικού και υγιούς επιχειρηματικού περιβάλλοντος που να συμβάλει στην προσέλκυση επενδυτών, ώστε να τονωθεί η ανάπτυξη της οικονομίας και να επανέλθει η Επαρχία σε ρυθμούς ανάπτυξης.

Ο Δήμαρχος Πάφου κ. Φαίδωνας Φαίδωνος αναφέρθηκε στις προσπάθειες να ξεπεραστούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Πόλη της Πάφου, να προωθηθούν και υλοποιηθούν τα έργα υποδομής και ανάπτυξης, να ωριμάσουν προγραμματιζόμενα έργα και ταυτόχρονα να εξευρεθούν οι απαραίτητοι πόροι και πηγές χρηματοδότησης των.

Ανάφερε ότι η ανάληψη της Πάφου ως Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης από το 01.01.2017 συνέβαλε καθοριστικά στη στήριξη και επίσπευση των διαφόρων έργων υποδομής από το Κράτος.

Αναφέρθηκε ακόμα στο όραμα του για την Πάφο που έχει ως επίκεντρο την συνέχιση της αναπτυξιακής πορείας της Πόλης και την βελτίωση της ποιότητας ζωή των κατοίκων.

%ce%bc%ce%bc%ce%bc%ce%bc%ce%bd%ce%bd%ce%bd%ce%bd

magnifiercross
X