ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ 100% ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΔ « Adapting to the New HR Era: Σύγχρονες στρατηγικές μετασχηματισμού στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού για βιωσιμότητα των επιχειρήσεων »-ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ 100% ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΔ « Adapting to the New HR Era: Σύγχρονες στρατηγικές μετασχηματισμού στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού για βιωσιμότητα των επιχειρήσεων »-ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ 100% ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΔ « Adapting to the New HR Era: Σύγχρονες στρατηγικές μετασχηματισμού στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού για βιωσιμότητα των επιχειρήσεων »-Ολοκληρώθηκε επιτυχώς το Ιδρυματικό Μέρος του Σεμιναρίου Ζωτικής Σημασίας του ΕΒΕ Πάφου «Creating Tomorrow's Business Solutions with Generative AI» 26/02/2024 & 29/02/2024.-Ολοκληρώθηκε επιτυχώς το Ιδρυματικό Μέρος του Σεμιναρίου Ζωτικής Σημασίας του ΕΒΕ Πάφου «Creating Tomorrow's Business Solutions with Generative AI» 26/02/2024 & 29/02/2024.-Ολοκληρώθηκε επιτυχώς το Ιδρυματικό Μέρος του Σεμιναρίου Ζωτικής Σημασίας του ΕΒΕ Πάφου «Creating Tomorrow's Business Solutions with Generative AI» 26/02/2024 & 29/02/2024.-Διαθέσιμα Βιομηχανικά οικόπεδα στις Βιομηχανικές Περιοχές-Σύσκεψη Δ.Σ ΕΒΕΠ με τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κο Γιάννη Παναγιώτου.-Σύσκεψη Δ.Σ ΕΒΕΠ με τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κο Γιάννη Παναγιώτου.-Σεμινάριο ΕΒΕ Πάφου: Successful Leadership through enhancing employee engagement | Eπιτυχημένη Ηγεσία μέσω της δέσμευσης των εργαζομένων

Το Επιμελητήριο της Πάφου αναβάθμισε την ιστοσελίδα του

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πάφου μέσα στα πλαίσια αναβάθμισης των υπηρεσιών του προς τα μέλη του, αναβάθμισε πλήρως την ιστοσελίδα του.

Μέσω της ιστοσελίδας του Επιμελητηρίου μπορούν τα μέλη του Επιμελητηρίου να βρούνε πληροφορίες σχετικά με την εκπαιδευτική δράση του ΕΒΕ Πάφου, τις διαλέξεις και τα σεμινάρια που προγραμματίζονται, το πρόγραμμα συναντήσεων του ΔΣ του Επιμελητηρίου καθώς και άλλες πληροφορίες σχετικά με το Επιμελητήριο.

Παράλληλα μέσα στα πλαίσια ενίσχυσης της εξωστρέφειας των μελών του, το Επιμελητήριο δημιούργησε δύο νέες ενότητες: «Επενδύστε στην Πάφο» και «Επιχειρηματικές Ευκαιρίες» με σκοπό την προώθηση των μελών του και την προσέλκυση επενδύσεων στην Επαρχία.

Τέλος στην ιστοσελίδα μπορείτε να βρείτε συγκεντρωμένα τα νέα και ανακοινώσεις του ΕΒΕ Πάφου, τις εγκυκλίους για τις αποστολές, τις εκθέσεις, τις εκδηλώσεις και τα συνέδρια που διοργανώνει ή συμμετέχει το ΚΕΒΕ.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Πάφου www.pcci.org.cy.

magnifiercross