Συνάντηση του Επιμελητηρίου Πάφου με τον Εμπορικό Ακόλουθο της Πρεσβείας της Κίνας κ. Yaping Wang

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΒΕ Πάφου την Παρασκευή 2 Μαρτίου, 2018 με τον με τον Εμπορικό Ακόλουθο της Πρεσβείας της Κίνα κύριο Yaping Wang.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου ευχαρίστησε τον Εμπορικό Ακόλουθο της Πρεσβείας για τη συνεργασία των δυο οργανισμών.

Στη συνάντηση έγινε συζήτηση για τις επιχειρηματικές σχέσεις των δύο χωρών με ιδιαίτερη έμφαση στους τομείς που ενδιαφέρουν την κινέζικη αγορά, όπως ο τομέας των φαρμάκων, των γαλακτοκομικών προϊόντων, των φρούτων, την οινοποιεία, των ελαιοπαραγωγών καθώς και της εκπαίδευσης.

Ο Εμπορικός Ακόλουθος ανέφερε ότι παρουσιάζονται μεγάλες ευκαιρίες για τους Κύπριους επιχειρηματίες στον τομέα των εισαγωγών αλλά  και στον τομέα των εξαγωγών, αφού προγραμματίζεται στην Κίνα έκθεση με έμφαση στις εξαγωγές προς την Κίνα όπου θα μπορούν επιχειρηματίες από την Κύπρο να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους στην Κινέζικη αγορά.

Ο Εμπορικός Ακόλουθος θα ευρίσκεται και πάλι στο Επιμελητήριο Πάφου στις 16.03.2018 και ώρα 6.00μ.μ. για να παρουσιάσει τις δυνατότητες  της Κινεζικής Αγοράς για εξαγωγές κρασιών, γαλακτοκομικών, ελαιοκομικών προϊόντων, παραδοσιακών εδεσμάτων και άλλων προϊόντων.